Duurzame & unieke meubels van eigen bodem: Benoa Meubelen

Benoa Meubelen is een bedrijf dat zich richt op het maken van kwalitatief hoogwaardige, unieke en duurzame meubels. Als je op zoek bent naar prachtige meubels die een statement maken in je interieur, maar je wilt je niet blauw betalen, neem dan een kijkje in de Benoa collectie in onze winkel.

Voor Benoa gaan kwaliteit en duurzaamheid hand in hand. Het bedrijf zet zich in voor het milieu door gebruik te maken van gerecycled hout en door bomen terug te planten voor elk gekapte boom. Hierdoor weet je zeker dat je niet alleen een prachtig meubelstuk in huis haalt, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Je kleinkinderen zullen je dankbaar zijn.

De Benoa meubels worden gemaakt door Nederlandse vakmensen met jarenlange ervaring en passie voor hun vak. Dit betekent dat elk meubelstuk met de grootste zorg en aandacht voor detail wordt gemaakt. Je bent verzekerd van een uniek en kwalitatief hoogwaardig product, dat supergaaf zal staan in jouw interieur.

De collectie bestaat uit unieke items die je nergens anders vindt. Benoa Meubelen houdt van opvallende en originele designs die een statement maken. Of je nu op zoek bent naar een opvallend stuk voor je woonkamer of juist iets subtiels voor de slaapkamer, de collectie van Benoa Meubelen is divers.

Wil jij van jouw huis een echt THUYS maken? Snuffel dan eens door onze collectie Benoa Meubelen.

Deel dit bericht

Meer
berichten