Wat voor cadeau geef je iemand die geslaagd is?

Gefeliciteerd! Iemand die geslaagd is verdient een feestje én… een leuk cadeau. Hier zijn enkele cadeautips die je kunt overwegen:

 1. Een agenda
  Een agenda is altijd een handig cadeau voor iemand die zijn of haar verantwoordelijkheden serieus neemt en georganiseerd wil blijven. Kies een mooie en duurzame uitvoering die aansluit bij de smaak van de ontvanger.

 2. Een gepersonaliseerde lijst
  Geef de ontvanger iets unieks door een lijst te laten personaliseren met zijn of haar naam en de datum van de examens. Dit is een leuke manier om de prestatie te vieren.

 3. Een boek
  Geef iemand die geslaagd is een boek dat aansluit bij zijn of haar interesses of een boek dat hen inspireert om verder te gaan met leren.

 4. Een reis
  Als je het budget hebt, geef iemand dan een avontuurlijke reis als cadeau. Dit is een geweldige manier om hen te bedanken voor hun harde werk en hen te motiveren om nieuwe dingen te ontdekken en te ontdekken. Heb je een kleiner bedrag in gedachten? Een mooie accessoire die de geslaagde doet aanmoedigen om een reis te gaan maken is ook erg leuk.

 5. Een hobby-set
  Geef iemand de kans om een nieuwe hobby te ontdekken door hem of haar een hobby-set te geven. Dit kan van alles zijn, van schilderen tot fotografie, tot bloemschikken.

 6. Ontspanning
  Na al dat harde werk en studeren is de geslaagde aan ontspanning toe. Geef een aromatherapie setje, een voetenbadje of saunabezoek cadeau. Ook leuk; stel zelf een gepersonaliseerd verwenpakket samen. Bij THUYS helpen we je graag.

 7. Een cadeaubon
  Weet je het echt niet, of staat de geslaagde bekend als een lastige ontvanger (vindt hij/zij maar weinig leuk of heeft hij/zij in jouw ogen alles al?), dan doet een cadeau- of waardebon het altijd goed. Ook hierin is een ruime keuze. Tip: geef een bon van een winkel in de buurt. Dat maakt het extra persoonlijk.

  Zoals je ziet, er zijn tal van originele mogelijkheden. Als je hierbij onthoudt dat het belangrijk is om een cadeau te kiezen dat aansluit bij de persoonlijkheid en interesses van de ontvanger, dan zit je altijd goed. Dit maakt het cadeau persoonlijk en waardevol, en laat diegene weten dat je hem of haar waardeert en het beste wenst. Veel succes!

Inspiratie

Deel dit bericht

Meer
berichten