Shop jouw favoriete THUYS items binnenkort ook online!

Met veel enthousiasme wordt er momenteel hard gewerkt aan een online shop voor onze woonaccessoires, cadeaus en decoratieproducten. Dit betekent dat jullie binnenkort in staat zullen zijn om onze prachtige producten te bekijken en te bestellen vanuit het comfort van jouw eigen THUYS.

Onze webshop zal een ruime selectie aan producten bieden, van de meest trendy decoratieaccessoires tot de leukste cadeauartikelen. Wij zijn er zeker van dat er voor ieder wat wils zal zijn, of je nu op zoek bent naar een kleine verandering in jouw interieur, een origineel (verjaardags)cadeau of een complete make-over van jouw woning op het oog hebt.

Wij zullen onze collectie regelmatig gaan updaten met de nieuwste trends en ontwerpen, zodat je altijd iets nieuws en interessants zult vinden. Combineer jouw favoriete items, klik, bestel en creëer zo jouw unieke en eigen THUYS.

Onze webshop wordt gecreëerd met gebruiksgemak als belangrijkste uitgangspunt, waardoor jij jouw bestellingen straks plaatst in een handomdraai. Lokaal shoppen, en toch online! Af te halen bij THUYS, of bezorgd aan je eigen huis. Het persoonlijke karakter, de gezellige sfeer en vertrouwde service is waarin onze THUYS webshop zich zal onderscheiden van de massale marketplaces.

En zoals jullie van ons gewend zijn, staan we bij THUYS altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen, straks ook online.

Wij hopen dat jullie onze webshop net zo zullen gaan waarderen als wij dat nu al doen, in de voorpretfase van de creatie. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat onze webshop een grote bijdrage zal gaan leveren aan jouw (lokale) winkelervaring.

Wij houden jullie op de hoogte via onze website en socials!

 

Deel dit bericht

Meer
berichten